Träning ger färdighet..

Det har varit några kyliga dagar i veckan, solen har lyst men vindarna har varit isande kalla. Idag var det mycket varmare i luften igen. Då går det inte att göra annat än att njuta.

Förra helgen gjorde jag en stor rensning. Jag slängde sånt som fått följa med i flytt efter flytt och bara varit tungt och aldrig packats upp ur kartongerna. Det mesta sånt har jag redan slängt, vid förra flytten, men nu handlade det om papper. Papper i mängder från fritidsledarutbildningen och Mariannelunds året. Det kändes som ett stort steg att våga slänga dom papprena, som att det skulle vara i dom som alla minnen finns, att allt bara skulle slängas och glömmas. Men minnena finns alltid kvar i mig, och kartongerna är mycket lättare nu!


Jag går numera till en sjukgymnast en gång i veckan och tränar hos henne och försöker stärka min kropp så all värk ska försvinna. Jag var där igår, efter ett uppehåll på två veckor, och det är så fantastiskt att för en gångs skull kunna känna snabba resultat. Att inte träna på två veckor gjorde att kroppen (främst ryggen) värkte konstant, jag fick lägga mig på golvet flera gånger per dag för att orka jobba. Idag har jag vart på benen hela dagen. I slutet av dagen började ryggen värka, men det var stor skillnad jämfört med de två gångna veckorna. Det är så skönt att ta i och träna hårt när man känner att det ger resultat.

I veckan åkte även klarinetten fram igen. Efter några års vilan fick den äntligen dammas av och provspelas. Tyckte lite synd om grannarna innan jag fått in hur det var man spelade, men sen gick det mycket bättre. Nu återstår bara att se om jag är tillräckligt ambitiös för att börja spela och lära om mig allt igen. Vore roligt, så jag ska göra ett försök.

Nu ropar magen efter mat. Dags att ordna något. Tur fästmannen kommer hem imorgon och kan se till så jag slipper bli så hungrig. :)

God middag!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Superwoman

Superwomans resa genom livet.

RSS 2.0