Rastlös, som alltid.

I helgen har jag varit på barnläger. Vi har lekt, lekt, lekt och lekt. Samt gjort massa andra roliga saker. Det har varit en riktigt rolig helg med helt fantastiska barn.

Det var den första av min fullspäckade månad. Nästa helg kommer mamma och pappa, då ska jag visa dem detta våriga landskap och det sägs att det ska bli ännu varmare tills dess. Kanske har knopparna slagit ut ännu mer då...
Helgen efter det kommer syster och svåger hit också, då blir det mer vårvisande och spännande aktiviteter..

Sen är nog helgerna lite mindre planerade, men då finns det gott om annat som måste göras. Men framför allt är det vårnjutande och vilande som jag ska ägna mig åt då.


Nu är jag dock trött efter helgens lekande och stojande. Men inte tillräckligt trött för att bara ta det lugnt, jag vill göra något, men som vanligt så saknas fantasin till det. Av någon anledning så har det alltid varit så. Jag har sällan ro att sitta still, men jag har ingen aning om vad jag ska göra så det slutar oftast ändå med att jag blir sittandes i samma ställning resten av dagen.

Jag drömmer om att få vara kreativ men vet inte på vilket sätt jag ska vara det.


Det blir att göra mig en smoothie och hoppas att det kan ge mig svar på vad jag ska göra.

Swosch

Så låter det när tiden bara springer ifrån mig.

Har fått en arbetsuppgift till på jobbet, att städa toaletterna varje dag. Mindre rolig uppgift, men det är sånt som går av farten. Har numera inga lugna stunder på jobbet på gott och ont. Ryggen klagade på mig idag, men jag ska ju till sjukgymnasten på fredag så då får jag lära mig att ta itu med den också.


Idag kom jag hem till färdiglagad god mat av fästmannen, undanplockat så att hemmet var fint och en mysig fästman. Så jag fixade semlor till efterrätt som tack.


Har suttit en del med bröllopsplanering senaste tiden. Insåg plötsligt att tiden drar ihop sig och det är numera mindre än 4 månader kvar. Närmare exakt 108 dagar tills den stora underbara dagen! Oj vad jag längtar!!Snart är det helg igen och då ska vi alla hålla tummarna att jag lyckas få med mig folk till den omtalade bokskogen.
En plats många pratat om, men folk verkar bara fara dit när jag är uppbokad med annat. Så nu hoppas jag att halsen min blir bättre (kära fästmannen kom hem från jobbet med en förkylning, och passade på att smitta mig också..) och att vädret är på vår sida.


Nu ska jag laga klart min Bodenväns tröja så jag får ta och träffa henne snart. :)


Swosch och adjö.

Ett aktivare liv

I tisdags var det dags igen, som så många andra gånger. Nu ska jag bli duktig igen. Ge mig ett aktivt liv.
Så då var det dags för första simpasset igen. 1 km minst varje gång, mitt mål att till och börja med simning 2 gånger i veckan. Sen får det gärna bli promenader eller annat aktivt på dagarna.

Har inspirerats av min vän Elin som gifter sig 2 månader efter oss, hon har redan kommit igång och är väldigt duktig med träning och äta vettigt, på ett sunt sätt. Så jag kan ju inte vara sämre tänkte jag.

Det är inte bara för bröllopet som jag har börjat träna. Det är även för mitt välmående. Har insett att det går knappt en dag utan att jag har värk någonstans i kroppen. Inte så bra kanske för en 26 åring. Så jag ska träna upp kroppen och hoppas att det blir bättre. Ska dessutom till sjukgymnast imorgon så då hoppas jag på bra tips på hur jag ska kunna motverka värken.

Har förutom träningen haft en aktivt social vecka. Måndag, tisdag och onsdag har jag haft kvalitetstid med tre olika vänner. Underbart. Imorgon kommer jag få kvalitetstid med fästmannen också. Då är det äntligen dags för honom att komma hem igen.


Så nu ska jag bara lyfta upp mig från soffan, ta hand om sista tvätten och sova tills det äntligen kan bli fredag.Godnatt.

En känsla av vår.

Solen har äntligen visats sig i helgen så jag har njutit och vandrat i solen med kameran i högsta hugg. Kameran har fått en lång vila, men nu är det ändring på det. Så här kommer ett smakprov på vad jag fått se i helgen.

Njut av våren. Snart är det sommar. Då är det annat att njuta av... typ.. bröllop!! :)

Våga satsa!

Kvällens kusinbesök var mycket bra. Det har gjort mig inspirerad, laddad, förväntansfull och drömmande. Jag har fått tro på mina drömmar och kvällens ledord är: SATSA! Men först, sova! Lycka!

Tankar om svunna tider.

Helgen som gick var en av de längsta helgerna på väldigt länge. Hade dock en väldigt trevlig lördag med IKEAshopping och barnkalasinflyttningsfest där mamma skrivit en av sina fantastiska berättelser som saknar ord. En sån berättelse som vi hade på alla våra barnkalas. När jag tänker tillbaka på barndomen så minns jag att våra barnkalas var de bästa som fanns. Vi hade underbara lekar och den där berättelsen som hon skrev var ju alltid så rolig. Så rolig att jag skulle vilja ha den på varje födelsedagsfest. Precis som med våra lekar, de är så barnsligt roliga så jag försöker ofta få ihop till lekkvällar då vi kan leka kalaslekarna.


Ikväll har jag haft tjejkväll här, vi åt hemmagjord gravad lax och hemmagjord gravlaxsås, och vi pysslade på med saker som man skjutit upp för länge. Jag satt dock och lagade hål på en tröja åt en vän. Man kan ju tänka att laga små små hål i tusental inte är så roligt, men tji där har ni fel. Jag har suttit några kvällar med det där och jag bara myser konstigt nog. Jag har länge känt att jag behöver få göra något kreativt och något som får mig att känna att jag gör någon nytta, samtidigt som jag mest känner mig trött och vill hänga i soffan och slappa. Så att laga hål och se på tv, eller sitta och prata med vänner är en perfekt kombination.

Jag har även efter alltför lång tid kopplat in min LP-stereo i ett uttag så nu ikväll har jag spelat vinylskiva, på vinylskiva. Perla, Dolly Parton och Lionel Richie. Så mysigt att höra hur det sprakar i högtalarna och få lyssna på gamla klassiker som man nästan glömt bort. Kanske blir lite kassettband imorgon också, då stereon även kan spela sånt.


Sitter uppe lite extra ikväll för att göra mig trött till morgondagen då kusin L kommer på besök efter jobbet. Hon ska sova på soffan och vi har bestämt oss för att lägga oss tiiidigt då hon måste upp väldigt tidigt till jobbet sen. För några år sen avskydde jag att gå och lägga mig, nu går jag ofta och längtar efter att få sova. Det är så skönt att få krypa ner i sängen och känna hur man glider bort i drömmarnas värld....

....jag tror jag ska göra det nu.

Godnatt.

Superwoman

Superwomans resa genom livet.

RSS 2.0