Storhetstiden är över. Nästan.

Vaknade i måndags och kände mig relativt pigg för att vakna av väckarklockan kl 6.20.
Förkylningen som växt i mig under helgen kändes nu som att den haft sin storhetstid och nu började dra sig tillbaka. Dagen fortsatte på detta sätt, men på eftermiddagen slog den tillbaka i en sista stor strid innan alvedonen tvingade den tillbaka.
Dagarna har fortsatt så, förkylningen är på väg att försvinna helt bakom horisonten, men landet är platt så än så kan jag se den. Eller, snarare känna den.. i näsan. Den kittlar mig väldigt mycket, så jag försöker att nysa ut den.
Undviker det dock på jobbet. Mindre trevligt för kunderna att få en nynyst smörgås, så då håller jag igen.. Men ack så skönt det är att nysa.

Förra veckan så hade jag torsdag redan på tisdagen. Denna vecka har jag hunnit i fatt tiden lite grann.. Idag, onsdag, har jag torsdag. Så det är lite förvirrat i huvudet nu.

Har denna vecka haft ilningar i ryggraden. Kanske från jobbet, kanske från soffan. Jag försöker röra och sträcka på ryggen så att det ska bli bättre. Vilket det nog blir en vacker dag.


Huset är nystädat och om två dagar kommer den underbara fästmannen hem.

Nu ska jag luta ryggen tillbaka så den får vila lite, och se på tv en stund.


Godafton.

Utmattad

Trots att julen nalkas så tycker jag inte om denna årstid. Det börjar i november och sträcker sig in till mitten av december.. Mörkret gör mig trött och det brukar ofta vara mycket som ska fixas och det ena läggs på det andra.

Sen lägger vi även till några förkylningar på detta så är vi framme i mitt liv just nu. Är väl uppe i den 4 eller 5 förkylningen nu sen i somras och jag hinner knappt bli frisk innan nästa sätter klorna i mig. Självklart så sätter de sig på halsen så efter jul ska jag lyda pappas råd och ta tag i detta och tjata mig till att de ska ta bort mina halsmandlar.

Just nu finns det bara inte ork till det. Jag får prioritera just nu. Det får vara stökigt hemma, för det finns andra saker som är viktigare. Julkorten som jag brukar försöka få iväg blir nog att prioritera bort i år, jag satsar på att vila och jobba istället. Ögonlocken är tunga som bly oavsett om jag sover 7 eller 12 timmar.

Nu är det bara en vecka kvar av arbete för detta år, sen får jag vila ut ett tag. Det ser jag verkligen fram emot. Julen brukar kunna vara en vändning för mig. Vila, mys, familj och jul det gör alltid susen.

Men nu är det helg så jag ska fixa julklappar och vila. Men först blir det barngrupp ikväll med massa roliga lekar. Blir en mysig kväll.

Först lite vila så jag kan vara piggare ikväll.

Godafton.

Hyllning till en vän.

Jag måste bara ta och börja detta inlägg med att säga GRATTIS på FÖDELSEDAGEN till ELIN.

Det är en vän som jag lärde känna i 9an och blev riktigt nära vän med i gymnasiet. Sen dess har vi alltid hållit kontaktet. Ibland dröjer det lång tid mellan gångerna vi hörs av och desto längre tid mellan gångerna vi ses. Men vänskapen finns alltid där ändå. Det är det fina med såna här vänner. En gång vän alltid vän. Hon är en väldigt fin person med ett väldigt stort hjärta! Det är roligt att umgås med henne och lätt att prata med henne.
Hon är duktig på allt hon tar sig för och väldigt smart. Jag är väldigt tacksam för att jag fick arbeta så mycket med henne under gymnasiet. Hon hjälpte mig många gånger och räddade nog många av mina betyg...

Så detta är min hyllning till en fin vän!

Samt även en film från en svunnen tid...Emil Sigfridsson från den tid fame factory fanns i etern och gladde mig med dess härliga människor och spännande lektioner som man fick se... och alltid drömde om att få uppleva...
Annars då. Min syster virkade en korg för någon vecka sedan och jag blev inspirerad. Så det har jag sysslat med senaste veckan också. Så jag virkar och virkar varje kväll. Virkar tills tummen gör för ont.

Arbetet går bra, men jag längtar mest efter långledigt så det är bara segt segt segt just nu.
Men jag räknar ner dagarna. Snart slutar jag för detta år, snart kommer D hem igen och snart far vi upp till mor och far, syster och svåger.

Nu ska jag återgå till virkningen igen.

Ajöken.

Grattis Elin!

Superwoman

Superwomans resa genom livet.

RSS 2.0