Prinsessbröllop i tankarna.

Ser reprisen från det brittiska kungabröllopet och känner hur det pirrar lite i magen. Snart får jag mitt prinsessbröllop. Fast på mitt alldeles egna sätt. Skönt att inte behöva följa alla traditioner och sånt som de får göra, utan göra det lite mer personligt.

Det är mycket bröllop som snurrar i tankarna nu, jag börjar inse att tiden går fort nu när våren är här. Det är fortfarande en del kvar att göra, men jag känner ingen stress än i alla fall. När fästmannen är på jobbet så tar jag en bröllopspaus och så får vi börja planeringen när han kommer tillbaka igen.

Vissa dagar längtar jag bara efter att få det överstökat så man får börja planera och se fram emot andra saker också. Det är ju ett helt liv efter somamren att tänka på också. Vet fortfarande inte hur det blir med jobb till hösten. Ingen verkar veta det, så det är bara att hålla tummarna att jag får fortsätta.


Det är nästintill sommar här nere nu förtiden. Solen lyser varje dag och temperaturerna växlar mellan 12-20 grader. På kvällarna känner man dock att det fortfarande är vår. Det är så underbart att få plocka fram sommarkläderna igen och bara få njuta av värmen.


Idag blir en fixar och slappar dag. Jag ska få saker gjort men jag ska även få mycket vila. Har en förkylning som inte riktigt släpper taget om mig, så jag ska satsa på att bota den idag. Fram tills ikväll då det blir en obligatorisk brasa.


Trevlig valborg!

Vårförkylning.

Jag tog ledigt måndag och tisdag från jobbet för att få vara ledig lite längre än en vanlig helg och få tid att umgås och planera bröllopet med fästmannen. På måndagen känner jag att orken inte riktigt finns i kroppen. Tisdagen har en förkylning tagit ett hårt tag om mig. Efter många om och men valde jag att jobba onsdag och torsdag. idag har jag fått nobba tre roliga aktiviteter för att ligga hemma i soffan och vila. Förhoppningsvis ska jag må så pass bra imorgon att jag ska kunna ha en trevlig påskmiddag.

Tog lite vårbilder i måndags som jag tänkte lägga ut i alla fall. Så det blir någon uppdatering här i alla fall. Det har varit en del bröllopsfix senaste tiden. Denna vecka har vi kunna checka av många saker från vår lista, fantastiskt!!


Glad påsk och trevlig vår!

Superwoman

Superwomans resa genom livet.

RSS 2.0