Hemmafixare.

Du kanske undrar varför jag är så dålig på att uppdatera när jag gång på gång säger att jag ska bli bättre på det?
Svaret.. hmm. Finns nog inget. Eller många. Tiden försvinner från mig. Har mycket på kvällarna och lite ork kvar sedan. Datorn är sällan påslagen så därför blir det ju genast lite mer komplicerat att skriva.
Det har varit en låång vecka. Sådär lång så det känns som att den pågått i några månader. Men nu är det helg och lördagkväll. Så jag har försökt väga upp den långa tunga veckan mot något bättre. Lördagen var riktigt lång också, men på ett bra sätt så jag lyckades. Sov hos svärföräldrarna och tog hand om katten två nätter. Underbart att sitta på kvällarna och gosa med kissen. Var länge sedan sist så man får passa på när möjligheter ges. Det är kvalitets tid om något.
Började dagen med att cykla från dem hem till oss. 50 minuter tog det och det var en perfekt höstdag. Nästintill vindstilla, solen sken och det var rätt varmt i luften. Så jag nöjt av min cykeltur. Därefter blev det en sväng till ikea och sedan hem och ha en hemmafixardag. Skönt och välbehövligt. Känns som att mycket blev gjort så när jag sedan satte mig ner med god mat till middag och choklad som efterrätt vid tvn så kunde jag verkligen njuta. Blev en stickning i min hand också. En helt okej hemmakväll för mig själv.
Så detta tänker jag fortsätta med hela helgen.
Men nu är det dags att nattas.
Natti.

Superwoman

Superwomans resa genom livet.

RSS 2.0