Det där med att uppdatera...

...är jag inget vidare på.

Jag gör det mesta via telefonen nuförtiden. Eftersom jag har en sån där omtalad Iphone. Då behöver man ingen dator, men blogginläggen blir färre och färre.

Men nu kommer det något.

Vi har haft en fullspäckad vecka. Måndag städning, tisdag besök av Bodenkompis som numera är Malmöbo, onsdag middag på stan med vänner, torsdag tvättkväll och slapparkväll (riktigt skönt), imorgon fredag barngrupp på kyrkan med gladiatorerna som tema. Sen är det äntligen helg igen med sovmorgon och härliga dagar.


Jobbet går bra, jag trivs bra. Får uppmuntrande ord från kollegor och barnen är snälla, för det mesta, med undantag för idag då jag höll på att drivas till vansinne. Tack och lov så får de lov nästa vecka så då får jag lite lugn och ro och en chans att vila upp mig och kunna ta emot dom med glädje sedan.

Kvällens slapp består av ett gäng Lorryavsnitt. De gör mig inspirerad att göra något av min dröm, ett gäng vänner och ett gäng påhittade sketcher och en scen.


Så nu ska jag återgå till att titta, inspireras, slappa och skratta.


Tjillevippen.

När man söker, finner man... annat...

Sitter och letar efter en hatthylla som är 70 cm bred och stadig nog att kunna klara av några vinterjackor hängandes på den. Jag hittar inget sånt, men jag hittar annat.

Denna som jag hittade på Ellos vill jag ha. Perfekt för vantar, mössor och dyl. Just nu har vi nämligen ingenstans att ha sånt på så jag kastar in dom i garderoben eller lägger på golvet. Men detta skulle passa perfekt hos oss.


Har ännu en dag då jag försöker vara duktig och få gjort saker. Den rosa lådan är nu helt svart så senare i eftermiddag när den fått en del tid att torka på ska den fyllas med lakan och skrivaren ska packas upp och ställas på lådan.

Sen skulle jag bara behöva ut och köpa fler lådor.. Men det blir ett senare projekt. Nu ska jag fortsätta min jakt på hatthylla...

Effektivitet

Två dagar har jag nu tänkt att "idag ska jag göra allt jag skjutit upp senaste tiden". Jag trodde verkligen jag skulle lyckas idag. Har gjort några saker i alla fall. Men så tog det stopp. Man lutar sig tillbaka i soffan och stänger av hjärnan och plötsligt har all ork och lust försvunnit för att göra något. Det kommer andra dagar. Det är bara jag som stör mig på det jag skjutit upp, så om jag låter bli att störa mig av det så gör det inget om det skjuts upp en eller två dagar till. Jag måste ju ha något att göra nästa vecka också. =)


Tog några bilder i helgen som jag tänkte lägga in på datorn. Men nu visade det sig, när jag skulle hämta sladden till kameran, att den inte finns på sitt gamla vanliga ställe. Jag har letat och letat, men utan resultat. Så bilder får ni vänta på.

Jag gläds över att snart ha helg, bara tre timmars arbete imorgon. Underbart. Fick mig en ofrivillig paus från simmandet förra veckan då jag var sjuk, men igår så var jag tillbaka igen. 1 km utan minsta lilla paus. Skulle nog kunna simma längre också, så det kanske blir av imorgon då jag far och simmar igen.


Livet leker och jag hänger på!

Pyssel

Efter en sväng i stan med två vänner skyndade jag sedan hem för att pyssla.

Har nu fått mer ordning på badrumssakerna och min rosa låda som jag fick av mormor för massa år sedan är på väg att bli svart.


Nu tv.

Adjö.

Virus

Alltid är det nåt. Denna gång är det virus i halsen. Så nu har jag min andra sjukdag hemma. Har längtat efter lediga dagar som jag kunnat ta igen mig på. De är här och jag försöker njuta. Visserligen hade det varit trevligare om man varit helt frisk, men det här funkar med.

Trodde först att det var halsfluss, så jag for till vårdcentralen och kollade upp. Men läkaren sa att det var virus för att jag inte hade feber och för att jag har hosta. Vidare skönt är det inte i halsen i alla fall, men nu kan jag i alla fall svälja lite bättre och äta utan att det känns som att hela halsen ska rivas ner i magen.

Så jag vilar, och fixar annat. Är i en sådan period då det aldrig tar slut med saker att göra.. vaknar tidigt på mornarna och kommer på nåt som jag inte har koll på och börjar oroa mig. Jag borde lära mig att ta till mig av orden min fästman säger: Det ordnar sig. Får sluta upp med att vilja ha kontroll över allt... Så det är skönt att ha några lediga dagar mitt i allt detta. Så jag får ta itu med några av sakerna så jag sedan kan släppa det och bli lite lugnare. Trevligt även att ha fästmannen hemma nu dessa dagar. Bli ompysslad och få lite trevligt sällskap.

Det har blivit dåligt med kort senaste månaderna, så nu har jag planerat in en höstpromenad med en vän till helgen. Så då får jag se om jag får mig några nya bilder.

Nu ska jag dock ner i tvättstugan och fixa tvätt. Så går det när man förlorar ett vad... då får man städa och tvätta en månad... Är inte tillräckligt sjuk för att slippa undan...typiskt. :)

Så, om ni slår vad, se till att vinna!

Superwoman

Superwomans resa genom livet.

RSS 2.0