Emma och väckarklockan

Jag har några förinställda tider på väckarklockan i min telefon som jag väljer mellan varje kväll när jag ska ställa den.

Igår ringde väckarklockan som den skulle, och då dottern också ligger i sängen väljer jag att inte snoza något utan slå av den på en gång så jag inte riskerar att väcka henne. Jag brukar kunna ligga och dra mig en liten stund utan att somna om men denna morgon var jag väldigt trött och somnade om och vaknade 35 minuter senare...
Då blev det att kasta sig upp för att göra sig färdig att fara till jobbet. Hela dagen väntade jag på att vakna ordentligt men det skedde aldrig riktigt.

Denna morgon var jag också trött och valde att dra mig igen, men var duktig och ställde klockan på en ny tid så jag skulle få vila längre än de 9 minuter man får om man snozar. Vaknade av väckarklockan när den ringde andra gången. 
Gick upp och gjorde mig i ordning och tittade efter en stund på klockan. Inser att jag är nästan färdig och det är en timme kvar tills jag behöver fara hemifrån. Jag har alltså ställt väckarklockan alldeles för tidigt. Jag som verkligen behöver all sömn jag kan få just nu... 

Om jag ställer väckarklockan på rätt tid imorgon så lovar jag att dottern kommer väcka oss mycket tidigare... 

Varför ska man sova när man kan vara vaken?!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Superwoman

Superwomans resa genom livet.

RSS 2.0