Tiden går.

Tydligen så har jag mycket att göra om dagarna, för jag hinner sällan sitta ner och bara slappa vid dator eller tv.
Idag gick dock hela förmiddagen åt till att sova. Resten av dagen är planerad med en lång lista. Hade dock planerat att cykla iväg och göra veckans storhandling. Men det enda jag kom på att jag skulle köpa var mjölk. Inte mycket storhandling av det.

Pga denna fina lista så blir det bara en kort notering om vad som händer här. Har sen sist hunnit vara förkyld i två omgångar, lekt på i skolan, som vanligt, hälsat på i Malmö en sväng samt Göteborg. Träffat två gamla kompisar som jag inte sett på flera år, m.m.

Jag ska idag ägna en del av dagen till att försöka få någon slags slutkläm på mitt uppackande och ordnande i lägenheten. För nu ska det börja bjudas in vänner hit.

Ska även träna idag. Köpte ett friskis kort för ett tag sen, måste ju börja använda det också.

Försöker även att planera in en höstfotografering också. Får se om jag hinner med det. Här kommer dock lite andra bilder som blivit tagna senaste månaderna.


Malmö, Öresundsbron

Residenset, Paradiset, sommardrömmen.

Jag ber om ursäkt.

Tre veckor sen senaste uppdateringen här. Förlåt. Det har vart mycket senaste tiden. Den mesta fritid har gått åt till människor och flytt.

Idag har jag bott tre veckor i min nya fina lägenhet. Lådor står uppradade på varandra, det finns inte mycket golvyta någonstans i mitt hem. Köket börjar dock synas nu. De flesta lådor är i alla fall tomma nu, de ska bara ner till förrådet.

Men efter min senaste promenad dit så går jag inte dit frivilligt. Jag skulle gå dit tidigare i veckan och stoppa ett hänglås på förrådsdörren och ska precis tända i korridoren där förråden finns när jag ser den största spindel jag någonsin sett i "vilt tillstånd". Storleken mindre än fågelspindel, så det förblir mörkt och jag går med snabba steg till min dörr, undviker att titta åt sidorna för att slippa göra fler upptäckter.
Jag som har spindelfobi går alltså inte ner dit igen förrän dessa otäcka krabater är borta, för gott.

Lägenheten är fin, nytapetserad, fräsch med mindre skavanker, som är i stort sett fixade nu.
Mamma och pappa var förbi i helgen med mina saker, så nu håller jag på att packa upp, rensa ur och placera ut på väl valda platser i mitt nya hem.


Skolan går bra. Igår arrangerade vi en teaterföreställning som länsteatern var på turne med. En lång, men fantastisk dag. Mycket bättre än vi räknat med.
Efter detta projekt ska vi börja med monologer, för att till jul ha en föreställning med dessa. Ska bli spännande det här, är helt nytt för mig.

Sådär. Det blev en liten kort sammanfattning om hur det ser ut i mitt liv nu.

Dagarna rullar på, och jag lever på, glad och förväntansfull.

Tack och hej.

Superwoman

Superwomans resa genom livet.

RSS 2.0