Förkylning, fart och fläkt.

Tiden går verkligen fort. Nyss var det sommar och nu är det strax dags för att julpynta. 

Livet snurrar liksom på och vi känner oss nöjda med tillvaron.

Jag trivs bra med min kollega, vi planerar lite teaterspelande till julavslutningen. Helt fantastiskt att jag fått en teaterapa som kollega, hon nappade direkt när jag föreslog att spela upp sketcher om livet i caféet på julavslutningen.

Dottern växer och utvecklas. Hon förstår mer och mer, nästan springer fram när hon ska någonstans och älskar att läsa böcker.

Just nu är hon förkyld, men det har inte påverkat humöret något. Men det är jobbigt att knappt kunna andas och ha sån eländig hosta som håller en vaken om nätterna. Men det börjar gå åt rätt håll nu.

Malmö vann allsvenskan i fotboll så humöret har varit på topp hos maken i höst också. ;-)

Det var ju en storm här nere för några veckor sen. Det kommer stormvarningar lite nu och då så man tar dem inte alltid på sånt allvar, så jag cyklade till och från jobbet ändå. Det var lite tungt vissa bitar, men motvind har jag klarat förr så det var inga problem. När jag kom hem drog det på lite mer. Plötsligt hörde vi en hård vind och en ordentlig smäll. Vi gick ut på balkongen och kollade. Då hade grannens yttervägg på den inglasade balkongen lossnat och flugit in i väggen på huset bredvid.. Det var visst en riktig storm denna gång...


Med de orden säger jag hejdå för denna gång.

På återseende!
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Superwoman

Superwomans resa genom livet.

RSS 2.0