Vitsen med arbete.

Har haft ännu en av mina tusentals diskussioner om arbete. Jag vet att varje dag inte är toppen när man arbetar, det är det inte oavsätt vad man gör. Jag vet allt sånt där, men det jag inte förstår är varför man ska stå ut med arbeten som inte ger mig inspiration. Jag vet att jag inte behöver göra det, hitta nåt som kan inspirera dig så kan du släppa det som inte inspirerar dig.

Det jag inte vet är vilket jobb som skulle inspirera mig, vilket jobb som är det perfekta jobbet för mig. Mitt drömjobb.

Den enda uttalade "dröm" jag haft är "dagmamma och bo på landet" - mest framför allt för att min storasyster sa att hon ville det. Vill storasyster det, så vill jag det. Men så blev vi äldre och hon blev sjukgymnast. Plötsligt vill jag inte samma som henne och jag vet inte alls vad jag vill.

"Men vad är du intresserad av då" frågar dom.

Ena dagen så är det det ena, den andra dagen det andra. Men mitt starkast genomgående intresse är musik, att sjunga. Men det betyder ju inte att jag ska bli artist eller så för det. Man har ju sett idol...

Det som kommer efter det, men med ett litet glapp mellan, är teater. Men just en liten del av teatern, närmare sagt humoristisk teater. Känner du någon med bra idéer att skapa det nya galenskaparna med mig? Idéer kanske finns, ibland, men att göra något av det hela... det saknas.

Sen så är det ett stort glapp och så kommer några små intressen som till exempel foto och djur.

Någon som kan bygga ihop dessa ämnen och göra det perfekta jobbet åt mig och ge mig en anställning?


Jag har svårt att motivera mig att arbeta med något som inte ger tillbaka lika mycket som jag ger. När man arbetar så är det så mycket tid av ens liv som går åt till arbetet så jag klarar inte av att ge så mycket utan att få tillbaka.

Men det jag börjar förstå, men vill inte, är att man måste bara bita ihop och stå ut ändå, om man nu inte har det perfekta jobbet som ger tillbaka mer än man ger (fastän inte ens det perfekta jobbet är perfekt jämt).

För så länge jag inte vet vad jag vill göra så får jag stå ut, och söka vidare.


Önskar bara jag kunde se meningen med det hela, förutom att man får lön varje månad.


Detta är min åsikt, varje gång jag nämner den så blir det starka diskussioner. De gör mig lika trött varje gång.
Önskar jag kunde förstå hur alla andra gör, så jag kunde släppa dessa tankar.

Jo, jag ska bara se de bra sakerna med arbetet... pengar, folk är trevliga (för det mesta) och jag får erfarenhet...

Längtar bara tills pengar kommer på sista plats. Det är min önskan.
Godnatt.

Drömmer om helg.

Idag skulle jag vara effektiv, plocka undan saker hemma och fixa annat smått och gott. Men arbetsdagen blev mindre lyckad så jag åt lite mat och gjorde mig sedan chokladbollar och satte mig tillrätta i soffan, där jag sedan suttit sen dess. Ändrade planer, men ungefär så mycket som jag orkat med och chokladbollarna var bra för humöret.

Nu är det en heldag kvar på jobbet och sen är det en två timmars dag innan helg. HELG. HELG HELG HELG!
Ursäkta upprepningen, men jag längtar efter helg. Det har varit en lång vecka och än är det bara onsdag.

Imorgon ska jag dock iväg och simma efter jobbet, sist blev det 50 varv, 10 mer än jag brukar.. Fantastiskt skönt var det. Välbehövligt. Får hoppas kroppen värker mindre efter det. Den har varit helt slut efter varje dag på jobbet.

Fördelen med att det är hårda dagar på jobbet är att jag sover bättre än nånsin på nätterna känns det som. Jag somnar så fort jag lägger mig och sover hela natten igenom. Oj så skönt det är.Jag har smittats lite av syster och ska börja pyssla lite. Har nämligen hittat en ful kakburk som jag ska måla om. Det blir spännande. Kommer nog att ske på nästa veckas tjejkväll. Blir väl bildbevis på det sen.


Nu ska jag nog börja göra mig redo för sängen och ta en lååång natts sömn innan en hård arbetsdag igen.

Tack för mig.

Detta händer:

Long time no see.

Livet bara springer på så jag får skynda mig att hinna med.

Så här kommer en uppdatering på vad som händer i mitt liv.

- Jag har fått anställning till den 17 dec på ett café på en skola. Jag ansvarar själv för caféet, men får bra stöd från lärarna på skolan. Så jag trivs bra. Även om det kan bli lite långtråkigt ibland.

- Jag har börjat simma. 2 gånger i veckan har jag inbokat tillsammans med en vän, då vi träffas efter jobbet och cyklar till simhallen och simmar en kilometer.

- Jag har fyllt 26 år.

- Jag ska bli ledare i barngruppen (8-12 åringar) i kyrkan.


Det är de större sakerna som hänt i mitt liv senaste tiden. I fredags var jag dessutom ute och red med ungdomsgruppen i kyrkan. Som jag njöt. Vi red genom granskog och på grusvägar. Jag önskar att jag kunde rida oftare, det är så fantastiskt. Det är nog min drömhobby.


Min käre fästman har varit ledig i två veckor och idag återvände han till arbetet. Så nu är det tomt hemma. Jag försöker få dagen att gå genom att ta tag i allt jag så länge skjutit upp, fast idag är jag för trött för det. Blev en intensiv start på veckan på jobbet. Ramadan är slut, så nu var det fest. Vilket innebar för mig att jag under hela förmiddagen fick koka litervis med kaffe och te, samtidigt som jag försökte hålla caféet öppet. Bra övning för stresståligheten...

Nu ska jag luta mig tillbaka i soffan och vila resten av kvällen.

Adjö.

Superwoman

Superwomans resa genom livet.

RSS 2.0