Morgonmys

Det finns vissa stunder som är helt oslagbara. Som denna morgon till exempel.

Väcktes halv 8 av en pigg och glad tjej. Bytte blöja och tog av pyjamasen och sen busade och myste vi lite i sängen. Men så böev hon hungrig och vi båda somnade om, tätt ihop.

2 timmar senare sover hon fortfarande och jag bara myse

idag blir hon 4 månader. Tänk så fort tiden går. Jag njuter för varje dag som går. Svårt att låta bli när hon är så go... :)

 

 

Något att snöra

En sån där liten sak som man alltid skjuter upp och upp och upp. Det fick jag gjort idag. Sånt som tar 5 min på sin höjd, men det finns alltid något annat att göra. Men med en liten trött och rastlös typ på min arm fick jag gå runt för att hålla hennes humör okej.

Då fick jag plötsligt tiden och rycket.
Band som jag samlat på mig från olika håll rullades upp på en kartongbit och gav mig lite ordning och reda. Sånt som jag tycker om.


Annars går lillans utveckling framåt. Häromdagen gjorde hon sin första vändning från mage till rygg. Detta har upprepats varje dag, förutom idag... Idag verkade det roligare att titta på sog själv i den lilla spegeln som fanns framför henne i babygymmet.

Nu är det dags att njuta av kvällslugnet med maken.

Tisdag

För ett år sedan var tisdagarna de värsta dagarna på veckan. Då hade jag fullt upp på jobbet och var helt slut bara efter tre timmar på jobbet.

Denna tisdag har jag ägnat åt att rensa avloppen i badrummet, mindre kul men inte minsta stressigt och rätt tillfredsställande när vattnet rinner undan. Har vikt tvätt. Skönt med nytvättade kläder!
Gosat med bebis, som numera ägnar sig åt att öva på vändningar. Två gånger i går och tre gånger idag!
Nu gör jag våfflor till lunch.

Jorå. Tisdagarna har blivit aningens bättre må jag då säga.

Dessutom har det kommit 1 dm snö sen igårkväll!

Man kunde ha det värre... :)

Kan själv!

Upptäckte för ett tag sen att det blivit ett hål i mina favorit jeans. Typiskt tänkte jag. Sen kom jag på mig. Jag har symaskin. Min syster brukar spara massa olika tyger och jag vill ha ett syprojekt!

Googlade och hittade en blogg med instruktioner på hur man lappar jeans. Syster skickade tyg och nu när bebisen sover passar jag på.

Det var ju superenkelt!
Tjofs sa det och så var det färdigt!

Älskar att ha en symaskin!

Här hittar ni instruktionerna! 

http://hannasvirrvarr.blogspot.se/2010/01/hur-du-lappar-dina-jeans.html?m=1

Stackars liten

Idag har varit en tuff dag för lilltösan.
Vaccination stod på schemat. En spruta i vardera lår. Har aldrig hört henne skrika som då. Efter en bra stund lugnade hon ner sig och vi kunde delta i föräldragruppen.

När vi kom hem sov hon en knapp timme och resten av dagen dög det bara att få sitta i mammas famn.

Febern kom, hon fick alvedon och mat och slockna sekunden jag la ner henne i sängen.

Nu försöker jag ta igen mig, det tar på en att höra det där skriket..


Nu hoppas vi på en bra natt och en pigg morgondag.


Annars hoppas jag på lite vinter snart. Nu räcker det med regnjacka utomhus.. Vinterskorna har inte använts mycket denna vinter. Så jag hoppas det är fin vinter när jag kommer upp till familjen!!


Godkväller!

Bortskämd

Jag kommer få äta upp detta.
Men jag säger det ändå.

Jag har blivit bortskämd. Lillgumsan har blivit såå lätt att söva (för det mesta) senaste veckan. Jag lägger henne, ger nappen och går därifrån så sover hon strax senare. När det är dags att sova för natten får jag gå tillbaka en eller några gånger och stoppa in nappen och kanske sjunga en liten stund för henne. Men det räcker.

Åh, så jag njuter!
Såna här fina rutiner håller aldrig, så jag njuter av dessa dagar. Jag bara väntar på dagen då det inte funkar längre.

Tills dess lyssnar jag med "glädje" på Patrik Isaksson som grannarna spelar om och om igen. Jag behöver ju i alla fall inte slå på egen musik, kan sjunga med i deras.

Frågan är hur länge man ska stå ut innan man bör klaga...

Nu till något annat.
Idag var jag på återbesök på sjukhuset.
Hematomet har krympt så pass att läkaren inte kunde känna det. Det finns dock kvar lite ärrvävnad som fortfarande värker men det kommer bli bättre närmsta månaderna.

Det har blivit lite bättre sen sist så jag väljer att tro denna läkare och hoppas att jag snart är kvitt detta.

Nu är det dags att njuta av kvällen en stund innan det är dags att sova.

Godkväll.

Superwoman

Superwomans resa genom livet.

RSS 2.0