Porslin och storm

I helgen tog jag och en vän en sväng på loppis. Ett loppis som vi planerat fara på under hela hösten, men som bara är öppet varannan lördag så det är lite svårt att tajma in ibland. Men nu fick vi äntligen tid att ta oss iväg. Min vän hade pratat gott om detta så vi for dit med stora förväntningar. Vet ni vad. Vi fyndade också!
Hittade mycket spännande där. Men det jag valde att satsa på var nytt porslin. Vi har två sedan tidigare två uppsättningar, eller vi har några tallrikar var som vi hade när vi flyttade ihop. Dock så har min kära make inte riktigt uppskattat porslinet jag kom med då det låter mindre trevligt då kniven råkar komma mot tallriken. Så jag skulle alltså byta ut detta. Så detta blev alltså resultatet, det är hit jag ville komma med all text...
Bidde en salig blandning av porslin..
Sedan tog vi oss ut en sväng i stormen i söndags.
När vi var ute var det fortfarande helt okej väder jämfört med hur det blev senare på dagen.
Men jag fick sms från mamma mitt under promenaden i stormen där hon frågade om det blåste hos oss.
Valde att svara henne med denna bild med tanken att en bild säger mer än tusen ord...
Det blåste så att inte ens telefonen kunde vara stilla...
Nu ska jag ta tag i dagens disk. Disk efter en mycket god middag. Inte vilken middag som helst utan inget mindre än: Revbensspjäll. Min man han kan verkligen tillaga revbensspjäll! Köttet smälter i munnen.
Mums.

Moster

Till sist så kom hon äntligen. Den lilla flicka vi väntat på så länge. Söt som få såklart, vad kan man annars säga som stolt moster.
Dröjer dock en månad innan jag får chans att träffa henne, så jag njuter av de bilder och filmer som syster skickar till mig. :)
Spännande att vara moster nu, en ny mogen titel känns det som. Fru, moster...
Annars så ligger jag nu nerbäddad i sängen och lyssnar på vinden som viner utanför fönstret. Pågår en storm där nu, som det dessutom är klass 3 varning på. Spännande grejer. Anledningen till att jag bäddat ner mig är att i vardagsrummet pågår fotbollstittande, vilket jag inte var särskilt intresserad av. Så jag tittar på webbtv istället i sängen på min nya dator som jag fick i veckan! Trevligt att vara ingift med släkt som arbetar på datorföretag och kan fixa dator åt en. Så nu får vi se om uppdateringarna blir lite vanligare här.
På återseende!

Dagens inredningstips, direkt från mobilen...

img_7234 (MMS)

Dagens inredningstips, direkt från mobilen. Tag en fin gammal ram, spänn tunt resårband fram och tillbaka på baksidan av ramen (häfta fast den i sidorna) och häng upp. Sätt in kort eller annat smått och gott som du vill ha i ramen. Sitter det inte, ta en klädnypa och sätt fast den på så sätt. Voila! En hemmagjord, fin lätt förändrad tavla!

Superwoman

Superwomans resa genom livet.

RSS 2.0