Ser tillbaka

För några månader sen såg det ut så här. Nu får jag leta hårt om jag ska hitta några snörester kvar på marken.

Krokusen, snödroppen, blåsippan blommar för fullt och det är vår.


Nu blommar asfalten, nu är det vår igen...
Glöd

Jag har haft en tung period då det inte har varit roligt. Det mesta har inte varit roligt. Jag har mest suckat och längtat till roligare dagar.
Nu har de roligare dagarna kommit igen. Skolan har blivit lättare, vi har fått lite struktur på skoldagarna, vi har schema att följa och än så länge så följs schemat.

Det går bra igen, det är roligt, och jag är glad. Jag har haft en oplanerad helg, skönt, men det ska bli ännu roligare att det är måndag igen imorgon. Det har jag längtat efter. Glöden har tänts igen inom mig. Det är en underbar känsla.

Jag drömmer om en framtid där jag kan gå och lägga mig på söndagskvällen med en förväntan inför måndagen och den kommande veckan. En känsla av glädje än en känsla av ångest. Jag drömmer om att få ett jobb som kan ge mig den känslan och inte ge mig ångest. Jag vet inte vad jag vill bli, jag har inga stora drömmar om vad jag ska bli när jag blir stor. Men jag vet att jag vill ha ett jobb som gör att jag kan sova gott på nätterna utan ångest.
Det är min dröm.

Det är efter det jag kommer att sträva efter när jag söker jobb. Jag söker allt, men drömmen finns kvar i bakhuvudet. I min jakt på jobb drömmer jag även om att bli slagen av en ytterst klar och stark uppenbarelse om vad mitt drömjobb är. Vem vet... inte jag.


Denna vecka kommer att bli intensiv. Jag ser faktiskt fram emot det. På onsdag drar vi till Småland på klassresa och för att ha föreställningar. Det ska bli riktigt skoj, framför allt ser jag fram emot att få köra dit!! Långvägskörning är så skönt.

Jag har en spännande tid framför mig. Det är nästan så det kan pirra i magen på mig. Jag längtar till flytten, jag längtar till vår slutproduktion kommer igång på allvar. Jag längtar efter mycket, men jag försöker påminna mig själv att först njuta av varje dag. Det jag tidigare längtat efter befinner jag mig ju mitt i. Så det är bara att ta ett djupt andetag och njuta.

Så med den meningen så säger jag godnatt. Nytvättade lakan i sängen så även det kan jag njuta i och få mig en god natts sömn så jag kan vakna pigg till en ny spännande dag.

Godnatt.

Påsken...

Påsk var ett tag sen nu. Det har varit mycket, det är mycket som händer nu. Inte många dagar med lugn och ro. Men det är skönt. Jag känner mig effektiv och piggare. Idag blev det en tidig morgon då skoldagen började kl 7, kl 10 hade vi nämligen föreställning för några som bokat oss. Därefter blev det tillbaka till skolan och rigga inför morgondagens föreställning. Den sista föreställningen i denna stad. Nästa vecka bär det av till Småland där vi har två föreställningar, de två sista.

De nämde oss snabbt på rapport idag dessutom. "En teaterklass som gör en föreställning om utförsäkringen" De hade gjort ett reportage om ett av ställena vi skulle till nämligen.

Men påsken då. Den tillbringade jag på Gotland hos en av mina kära kusiner. Det var en mysig vecka, med rundpingis, påskäggsletande och en släng av magsjuka. Det sistnämnda var inte så mysigt. Tack och lov var det bara för en natt, sen tog det dock några dagar innan magen var helt återställd. Då passade jag på att dra på mig en förkylning också, men även den är över.


Krokusen började vakna till liv. Även snödropparna hade vaknat.Söt liten kisse som fanns på gården.


Vi tog en promenad till de nykläckta lammen. Denna, med de vita fläckarna, blev min favorit.Denna var också väldigt söt. Sen hälsade vi på myrstackarna och bjöd dom på lite banan.


Detta är en del av mitt minne från Gotland från denna gång. Förra gången jag var där spöregnade det hela veckan, så jag fick ett litet bättre intryck av ön denna gång.


Nu är det dags för sängen, så jag kommer upp i tid imorgon och kan komma igång med min långa lista innan det är dags för skola.

Godnatt.

Superwoman

Superwomans resa genom livet.

RSS 2.0