Superwoman rise again.

Idag har varit en riktig "Superwoman" dag. Min kollega har varit sjuk hela veckan vilket inneburit en hel del mer jobb för mig. Men jag är glad för henne att hon blev sjuk nu och inte på semestern..

I alla fall. Mycket att göra, hinner inte sitta något. Så idag städade jag 6 st klassrum på mindre än en halvtimme! Det ni! Hann även med mycket mer städning under dagen, hämta dottern, cykla 5 km hem, leka, potträna, laga mat, leka mer, fixa kvällsfika och natta.

Lite trött nu kan man säga. Hon väcker mig dessutom mellan 5 och halv 6 på mornarna.. Men av någon anledning så har vi varit glada och snälla med varandra idag, tidigare dagar har det var mycket gnäll och bråk från den lilla...Så det är dags att knyta sig nu. En dag till på denna arbetsvecka.

Godnatt!

Skickar med en bild på ett av dotterns pyssel som hon gjort på förskolan idag.
 


Färdigsytt

Nu blir det inte mera sytt på ett tag, tyvärr.
Maskinen har börjat bråka med mig och jag får den inte att samarbeta med mig.

Avvaktar nog med att lämna in den på service, utan sparar pengarna till att kunna köpa en ny maskin längre fram. Hittat några jag gillar, så nu ska det sparas.

Men det är frustrerande. Jag som äntligen kommit på massa nya projekt med sommarkläder jag skulle sy.. Tänkte satsa hårt och kunna ha första plagget redan i helgen, tji fick jag..

Annars rullar livet på. Dottern lär sig nya ord varje dag. Satt med en bilderbok i veckan och pekade på varenda sak och frågade vad de hette, hon kunde nästan varje sak! 

Nu gäller det att hitta en ny tillfällig hobby tills jag kan sy igen. Kom gärna med förslag, för att äta choklad och se på film kan jag ju inte göra varje kväll.. Får kanske ta tag i alla simpla lagningar som jag kan sy för hand. I så fall behöver jag många filmer att se... :)


Nu är det dags att nattas. Håller tummarna att dottern fortsätter med sovmorgon som hon gjort senaste veckan! 

Adios!

Superwoman

Superwomans resa genom livet.

RSS 2.0