Dagens alster

Idag har jag sytt en solhatt åt den lilla. Tappar alltid bort den vi har, men nu har vi två så nu borde någon alltid finnas i närheten. :)

Blev så nöjd med den. Var mycket klippa och nåla och pressa kanter, och tvivlet på om det skulle bli bra fanns där hela tiden. Men så blev lillan trött och somnade och jag fick tid att sy. Poff så var allt klart! Hann till och med städa undan allt innan hon vaknade!

Tyvärr är det regn ute så det blir inte någon invigning av den idag, men det funkar ju lika bra med den inomhus...

Long time...

Det händer mycket här.
Olivia har döpts, på påskdagen. Föräldrarna kom på besök över påsken. Veckan efter for vi till Egypten. En veckas semester hade vi länge längtat efter.
Sömnbrist, dåligt minne och en distraherande dotter är det jag skyller på när ryggen brändes första dagen. Jag som satt i skuggan och satsade helt på att inte bränna mig... Missade att smörja ryggen och tydligen var inte den i skuggan...
Sista dagen gjorde den inte ont längre. Men då hade semestern tagit ytterligare en vändning. Alla utom dottern drabbades av magsjuka. Vi tog alla varsin natt med sjukan.
Så jag njöt av första och sista dagen...

Efter att vi kommit hem har dottern kommit in i en ny fas. Separationsångest. Lämnar jag rummet gråter hon. Hon ska oftast sövas i famnen (från att ha varit superlätt att nattas.) ibland behöver jag bara sätta henne på golvet för att hon ska gråta. Då är man bara nöjd om man är i mammas famn. Ständigt smågnäll och supermammig. Sover oroligt på natten, är uppe kring en 5-10 gånger per natt och söver om henne....
Under denna tid har vi dessutom varit själva hemma. Nu är man lite slut med andra ord...

Därav den dåliga uppdateringen här.

Men hon kramas och pussas mycket nu, försöker förstå sig på hur man kryper och jag njuter av våren som blir varmare och grönare för var dag som går.

Superwoman

Superwomans resa genom livet.

RSS 2.0