Sommar, sol och mys.

En solig dag. Väskan är packad, kroppen uppvärmd av solstrålarna nu blir det en lugn Emmakväll.

En Emmakväll kan bli vad som helst. Det kan bli musik och dans, tvtittande, bokläsande, novellskrivande, städning.. ja, vad som helst.


Jag börjar att länka er till denna fina sång. Den som gör att mungiporna långsamt drar sig uppåt och jag myser. Kanske för att jag då börjar tänka på tiden i Mariannelund tillsammans med alla underbara människor där då denna sång spelades och sjöng, ofta.

Lyssna och njut.

Igår satt jag och en vän och pratade i timmar. 6 timmar närmare sagt. Innan dess myste jag med kusinen som finns i Köpenhamn. Så det var en aktiv dag, socialt sett, men ack så mysig dag.


Sist, men inte minst måste jag avbryta skrivandet för lite reklam.

JOYBELLS har släppt en skiva! "At your service" heter den och är gjord på i stort sätt bara egenskrivet material. Du kan köpa den här och här och säkert på många många fler ställen. Köp den, jag lovar dig att den är bra.Nu vill jag bara ta i akt att önska Dig fantastisk midsommar så återkommer jag efter min lilla semester.Snart ska jag få njuta av detta live.

Glad midsommar!!

Livet här nere

Balkongdörren står öppen, fåglarna kvittrar och solen lyser, fast täcks just nu av några moln.
Fästmannen for till havs idag för att arbeta så jag är gräsänka nu. Det är tomt i lägenheten, men ser man sig runt omkring så anar man att det inte alltid varit så. Nästan så man kan höra ljudet från tv:n från fotbollsvm, fastän den är avslagen. Skratten, ropen när det blir mål, och pratet ekar i väggarna.

En vecka till så har vi bott här i en månad. En underbar månad. Folk har kommit och gått, kakor och bröd har bakats, mat har lagats och vi har börjat bo in oss. Alla kartonger är uppackade och burna ner till förrådet. Vissa tavlor är upphängda, några kvar dock.
Men det känns som ett hem. Ett hem som jag kommer kunna trivas i.

Snart tar jag en paus från detta nya och åker till något gammalt, välkänt och hemma. Två veckor i stugan. Vila upp mig, ännu mer. Njuta av sommar, springa runt på gården. Bada i luleälven och bara ha det skönt. Får även visa några vänner härifrån mitt paradis under några dagar.

Ja, som ni förstår så har jag det rätt så bra här. Nu är det semester/sommarlov så jag försöker landa och bara vara.


På återseende.

Invigningsbak

Idag bars de sista kartongerna ner till förrådet. Några småsaker som ska ner, men annars är det mesta färdigt. Tavlor ska dock sättas upp, likaså gardiner och rullgardin. Men det är skönt att kunna se golvet, kunna röra sig fritt i hemmet utan att behöva väja för kartonger.

Men det är mycket saker som vi har. Så något måste inhandlas. Något att förvara cd-skivorna i.

Jag har nyss avklarat premiärbaket. Det bidde mumsmums. Något som vi gjorde när jag var yngre, alltid lika jobbigt att göra (vispa med elvisp i 30min), men såå gott. Så nu när vi hade lite äggvita att bli av med så passade jag på. Längtar tills de har stelnat.


Jag har under våren sagt att när vi flyttar till Malmö ska jag börja träna. Vet ni. I måndags sprang jag och idag har jag sprungit. Bli inte allt för förvånad om jag hinner med en till joggingtur innan veckan är slut. Det bådar gott det här!


Nu ska jag luta mig tillbaka i soffan och njuta av allt, och vänta på mina mumsmums.


På plats.

Sitter i den nya lägenheten med massa kartonger runt omkring mig. Har arbetat hela dagen med att stoppa in kläder i garderoberna och få ordning klart i köket. Det mesta av det är gjort nu i alla fall. Det går att gå på golvet till och från köket så jag slutar för dagen nu. D är på svensexa för en kompis som ska gifta sig i sommar, så jag har fått sköta det själv.

Sov första natten i lägenheten natten som var, och det var så skönt att äntligen få vara på plats. Nu ska vi bo här ett tag så jag kan se till att pyssla med allt jag drömt om senaste tiden. Men det är svårare än jag trodde med att inreda på bästa sätt.. Så det kommer nog ta ett tag innan det blir riktigt bra.

Det är sommarväder här och ute hör man studenterna som skriker och glassbilen som tutar. Underbart med sommarlov.

Bilder på vårt nya hem kommer senare, först måste vi få ordning här.

Jag tror jag kommer stortrivas här!


Härligt!

Superwoman

Superwomans resa genom livet.

RSS 2.0