Förväntansfull.

Jag är frisk igen. Så gott som i alla fall. Energin är tillbaka och jag ska på stan! Det är stort i min värld nu förtiden, eftersom jag nästan aldrig är där. Har ju aldrig vägarna förbi och ids aldrig fara dit annars. Men idag måste jag in till stan för att träffa min vän "gnutte" kl 5. Så nu kan jag äntligen passa på att fara till stan samtidigt.

Det kan kännas lite tragiskt när en av veckans största händelser är att fara till stan... men det är det ju inte denna vecka. Bara nästan. :) Följer med gnutte till Karlskoga och ska få se hennes nya fina lägenhet och ska sova där i natt.


Jag har börjat planera flytt nu. Vilken dag som helst kommer packningen att börja. Kanske tidigt att börja packa ihop en liten lägenhet på 29 kvm en månad i förväg. Men jag kan inte hålla mig. Det är lika spännande varje gång när det är dags att packa ihop och ge sig iväg till något nytt.

Varje vecka och helg fram till juni är välplanerad nu, så det kanske behövs så jag ska hinna.

Vi valde manus till slutproduktionen igår och det ska bli en spännande tid att arbeta med det manuset. Jag hoppas dock att det blir bättre än det varit hittills med alla arbeten kring våra föreställningar. Mer inriktat på skådespeleriet och mycket mindre på allt annat. Det behövs, för det är det minsta vi sysslat med under denna utbildning. Inte riktigt det man förväntade sig av en teaterlinje....

Nu ska jag äta lunch och bege mig ut i solen med riktning till centrum.
Woohoo.

Effektiv dag

Har min andra "stanna hemma från skolan" dag idag. Har blivit förkyld, och när det är så pass lugnt i skolan så tog jag mig friheten att stanna hemma och krya på mig. Gårdagen spenderades mest i sängen där jag varvade mellan tv och bok. Förutom den stund då jag gick upp och gjorde soppa. Utan recept och utan att ringa mamma. Jag tog det som fanns och improviserade. Det blev gott! Tänk vad man lär sig.

Idag har jag haft desto mer ork, så idag har jag vart effektiv. Jag har sökt flera jobb, anmält mig på bemanningsföretag, tagit tag i disken som väntat på mig och tja.. det är väl det jag gjort. Så när jag ändå är effektiv så tar jag och lämnar ett spår efter mig här också.

Våren går sakta nu, kändes som att det var på väg att slå till för någon vecka sen. Men sen har det stannat upp lite känns det som. Jag går bara och väntar på att det ska bli torrt på marken så jag ska få inviga ett par vita fina skor som min kära syster köpte åt mig på halva reapriset.


Förra veckan gjorde jag en upptäckt. 10 stycken av mina favoritskivor saknas!! Fodralen finns kvar, men skivorna är borta. Detta förbryllar mig. Så när jag har blivit frisk ska jag gå igenom varje kvadratmeter av denna lägenhet för att se om de finns kvar bland mina ägor eller om de är borta för gott. Väldigt frustrerande. Speciellt med tanke på att vissa nog är rätt så svåra att få tag på nuförtiden...Delar med mig av en vårbild från förra året... Visst längtar man. :)


Längtar till jag återigen kan sjunga "Nu blommar asfalten, nu är det vår igen..."

Vår

På var och varannat tak står människor och skottar. En dag som denna känns det som att snön faller ner av sig själv. Kanske inte i lika rask takt, men det droppar då flitigt från taken.

När solen låg på mot mitt fönster i förmiddags stod utetermometern på 19,1 grader. Det är vår.

Tog på mig vårjackan och tog med mig tunna fingervantar och tog en långpromenad till affären. Det första jag fick göra när jag kom ut var att öppna jackan. Vantarna hann aldrig på, det var för varmt för dem.


Idag har det varit visning på min lägenhet. Den är uppsagd så den sista maj flyttar jag!

Vi har en ledig dag idag för att vi hade skola igår. Eller snarare föreställning. Clownföreställning. Det var riktigt skoj. Det var den 4 och sista föreställningen med clown och det var fantastiskt skoj. Men nu får Julliett och de andra clownerna vila, så får vi se om de får hälsa på oss vid något senare tillfälle.

Har varit dålig på att ta kort på senaste tiden. Ska se om jag får med mig kameran till skolan imorrn, så kanske jag kan få mig någon vårbild.

Nu blir det att förebereda för tvätten. 16-19. Jag längtar tills jag har en tvättmaskin i hemmet...
Ett stort GRATTIS till SaraSthlm som fyller år idag!!
Glad vår!

Vardag igen.

Det är inte varje dag man ser nästan 90 pers, vuxna människor sittandes på golvet, på knä och riva av ett luftgitarrsolo. Men det gjorde jag igår, för andra gången detta år. Detta fick jag se när jag var och tränade igår på friskis och svettis. Det var ett danspass och där ingick detta. Väldigt fascinerande att se hur alla ger sig hän åt detta luftgitarrspelande. Man blir glad av denna syn. Vuxna människor som bara leker.

Vardagen är tillbaka för mig. En vecka hos mor och far tillsammans med D. En riktigt skön och mysig vecka. Precis vad jag behövde. En snabbsväng till Boden och en fantastisk nostalgitur och trevliga möten med härliga släkten.
Pulkåkning, shopping, middagar, kompislunch, wiispelande och massa annat kul i Umeå.

Jag är nöjd med mitt sportlov. Nu sitter jag i en stökig lägenhet, tvreklamen stör i bakgrunden och jag har börjat med skolans första riktiga läxa. Vardagen är tillbaka. Men jag ska ta tag i det här. Jag ska göra de sista månaderna till bra månader. Jag ska göra allt för att blunda för irritationsmoment som stör min rytm. Jag ska njuta av de lediga dagar jag har. Jag ska njuta av människorna jag träffar och jag ska se till att ha en fantastisk vår.

Vår. Jag börjar smått ana att den är här. Eller i alla fall en försmak av våren. Två dagar i rad har det varit plusgrader, klarblå himmel, strålande sol och droppande vatten från taken. Idag var jag tvungen att ta av mig mössan och öppna jackan på väg till skolan för att det blev för varmt. Ett härligt tecken.


Imorgon är det clownföreställning. Det blir spännande. I måndags hade vi genrep för PRO som skulle spela bingo. Förhoppningvis så får vi lite lättare publik imorgon. Inte en publik som småpratar med varandra, bläddrar i papper och helt enkelt inte bryr sig om att vi står på scen och försöker ge en föreställning.


Nu ska jag luta mig tillbaka i sängen/soffan, se på tv en stund innan sängen kallar. Till helgen får jag en ledig dag så då ska det städas ordentligt, för på måndag är det visning av min lägenhet.


Tack och hej. Ha en trevlig kväll.

Superwoman

Superwomans resa genom livet.

RSS 2.0