Glöd

Jag har haft en tung period då det inte har varit roligt. Det mesta har inte varit roligt. Jag har mest suckat och längtat till roligare dagar.
Nu har de roligare dagarna kommit igen. Skolan har blivit lättare, vi har fått lite struktur på skoldagarna, vi har schema att följa och än så länge så följs schemat.

Det går bra igen, det är roligt, och jag är glad. Jag har haft en oplanerad helg, skönt, men det ska bli ännu roligare att det är måndag igen imorgon. Det har jag längtat efter. Glöden har tänts igen inom mig. Det är en underbar känsla.

Jag drömmer om en framtid där jag kan gå och lägga mig på söndagskvällen med en förväntan inför måndagen och den kommande veckan. En känsla av glädje än en känsla av ångest. Jag drömmer om att få ett jobb som kan ge mig den känslan och inte ge mig ångest. Jag vet inte vad jag vill bli, jag har inga stora drömmar om vad jag ska bli när jag blir stor. Men jag vet att jag vill ha ett jobb som gör att jag kan sova gott på nätterna utan ångest.
Det är min dröm.

Det är efter det jag kommer att sträva efter när jag söker jobb. Jag söker allt, men drömmen finns kvar i bakhuvudet. I min jakt på jobb drömmer jag även om att bli slagen av en ytterst klar och stark uppenbarelse om vad mitt drömjobb är. Vem vet... inte jag.


Denna vecka kommer att bli intensiv. Jag ser faktiskt fram emot det. På onsdag drar vi till Småland på klassresa och för att ha föreställningar. Det ska bli riktigt skoj, framför allt ser jag fram emot att få köra dit!! Långvägskörning är så skönt.

Jag har en spännande tid framför mig. Det är nästan så det kan pirra i magen på mig. Jag längtar till flytten, jag längtar till vår slutproduktion kommer igång på allvar. Jag längtar efter mycket, men jag försöker påminna mig själv att först njuta av varje dag. Det jag tidigare längtat efter befinner jag mig ju mitt i. Så det är bara att ta ett djupt andetag och njuta.

Så med den meningen så säger jag godnatt. Nytvättade lakan i sängen så även det kan jag njuta i och få mig en god natts sömn så jag kan vakna pigg till en ny spännande dag.

Godnatt.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Superwoman

Superwomans resa genom livet.

RSS 2.0