Jag ber om ursäkt.

Tre veckor sen senaste uppdateringen här. Förlåt. Det har vart mycket senaste tiden. Den mesta fritid har gått åt till människor och flytt.

Idag har jag bott tre veckor i min nya fina lägenhet. Lådor står uppradade på varandra, det finns inte mycket golvyta någonstans i mitt hem. Köket börjar dock synas nu. De flesta lådor är i alla fall tomma nu, de ska bara ner till förrådet.

Men efter min senaste promenad dit så går jag inte dit frivilligt. Jag skulle gå dit tidigare i veckan och stoppa ett hänglås på förrådsdörren och ska precis tända i korridoren där förråden finns när jag ser den största spindel jag någonsin sett i "vilt tillstånd". Storleken mindre än fågelspindel, så det förblir mörkt och jag går med snabba steg till min dörr, undviker att titta åt sidorna för att slippa göra fler upptäckter.
Jag som har spindelfobi går alltså inte ner dit igen förrän dessa otäcka krabater är borta, för gott.

Lägenheten är fin, nytapetserad, fräsch med mindre skavanker, som är i stort sett fixade nu.
Mamma och pappa var förbi i helgen med mina saker, så nu håller jag på att packa upp, rensa ur och placera ut på väl valda platser i mitt nya hem.


Skolan går bra. Igår arrangerade vi en teaterföreställning som länsteatern var på turne med. En lång, men fantastisk dag. Mycket bättre än vi räknat med.
Efter detta projekt ska vi börja med monologer, för att till jul ha en föreställning med dessa. Ska bli spännande det här, är helt nytt för mig.

Sådär. Det blev en liten kort sammanfattning om hur det ser ut i mitt liv nu.

Dagarna rullar på, och jag lever på, glad och förväntansfull.

Tack och hej.Kommentarer
P

Snart har det gått två veckor igen....

2009-10-27 @ 09:25:22


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Superwoman

Superwomans resa genom livet.

RSS 2.0