Vad finns att skriva?

Det känns som att det är svårt att bräcka det jag skrev sist. Vad finns att skriva som gör detta inlägg intressantare? :)
Har fått många kommentarer från folk om den där träffen. Många som inte förstår vad som är så speciellt. Har försökt förklara, men det är svårt att förklara. I min värld finns inget annat. Jag vet så klart och tydligt vad jag tycker och varför, men att få ut det är desto svårare. Är väl en sak som får stanna hos mig då. Förstår du inte min tjusning, eller har svårt att se vad som ska vara så speciellt, jaja.. strunt samma. Det får inte mig att ändra mig så håll tyst och låt mig kunna glädjas åt det i alla fall.

Idag var jag i alla fall med i radio Malmö. Blev intervjuad på kyrkan om min nya tjänst. Som det stod på programmet: Intervjuer med intressanta personer. Haha.. hade lite ångest innan, men när jag väl satt där så var det faktiskt väldigt spännande och roligt.

Efter det så har jag målat i hallen till fritidsgården. Imorgon börjar jag kl 9.. :) Riktigt soft och skön vecka, bra chans att ta igen sig lite och ladda om.

Har varit på stan nu i eftermiddag, köpt målarbyxor, en tröja som jag föll för (Jag har ju pengar helt plötsligt!!) och två spel som jag spelat en del förr..

Om ett tag får vi besök här då vi förhoppningsvis får spela lite spel. :)





Här är svarta faran. Den låter mer än en motorcykel ibland, oftast. Folk vänder sig om när jag kommer cyklandes. :) Ska se om jag kan lura någon vän att ta sig en titt på vad det är som låter. Det är något med kedjan eller tramporna i alla fall. Har du några tips vad det kan vara och vad man kan göra åt det så säg gärna till!

Tack för mig.


Kommentarer
Elin

har du kollat så att inte kedjeskyddets metall tar i kedjan eller nåt sånt, för det är enkelt fixat men låter en hel del :)

2008-10-28 @ 19:33:35
superwoman

Tack för tipset! Frågade några kompisar å de sa samma sak så jag ska kolla in det.. :)

2008-10-28 @ 20:41:59
P

Om det rasslar kan det vara kedjan som tar i kedjeskyddet, antingen för att kedjan inte är nog spänd (hänger den undre delen ned mycket och är lätt att trycka upp kan den vara för lite spänd), eller så för att kedjeskyddet är intryckt så det tar i kedjan.

Om det låter i takt med att du trampar, så är det nog pedalerna som tar i kedjeskyddet och då kan du trycka in skyddet lite grand där det tar.



Lycka till med cykelreparationen!

P

2008-10-28 @ 21:31:22
Anonym

Bry dig inte om vad andra säger om vad du gillar. De är bara avundsjuka ;-)



Kram P

2008-10-28 @ 21:33:01


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Superwoman

Superwomans resa genom livet.

RSS 2.0