Första advent

Då var det första advent igen. Första advent har blivit sammankopplat med familjmiddag under de senaste åren. Eller snarare att alla andra far hem till familjen, äter middag ihop och har det mysigt. Jag brukar dock fara hem efter kyrkan och tja.. ha en helt vanlig söndag. Kanske med lite hemlängtan då jag får höra om alla andras första advent.

Denna första advent blev det inte ens ett besök i kyrkan. Kom hem sent i natt så jag avstod det. Jag och Emy for istället på stan och lyssnade på en barnkör och en orkester som spelade och sög i mig lite julstämning på det sättet istället. Gick rätt bra. De tände alla lampor i stan sen också och det var fullt med folk överallt. Bidde sedan en söndagsmiddag på McDonalds.. Vi fick sen också se årets Lucia och höra ett smakprov från det.

                 


            

En rätt mysig dag.


I fredags var jag på releasefest när Floodgate släppte sin nya skiva. Det är ett band härifrån som jag lyssnade på en del året efter Mariannelund. Nu fick jag chans att de dem och det var mycket trevligt.
                            


Igårkväll for jag och Emy till Ängelholm och kollade på Human touch och Joyful noise (Glimåkra fhsk:s gospelkör). En mycket rolig kväll med mycket folk. Skönt att komma bort lite från Malmö för ett tag.

Ännu en helg som gått förbi. Några timmar kvar innan man ska sova. Dessa ska vi tillbringa hos Tomas och Johanna. Ser fram emot en skön kväll och jag hoppas jag får vakna imorgon utan huvudvärk. Något jag gjort nästan varje dag i kanske två veckor. Spänningshuvudvärk, jobbar för att det ska släppa, men än utan framgång. Men en vacker dag ska jag nog kunna sätta mig upp i sängen på morgonen och vara utvilad och förbereda mig för en dag utan huvudvärk.

Trevlig första advent!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Superwoman

Superwomans resa genom livet.

RSS 2.0