Tommy Körberg, drömmar och konstiga beteenden.

Den senaste veckan har jag sett Tommy Körberg två gånger, nästan.
Förra söndagen när vi var på promenad med hela gänget mötte vi Tommy Körbergs onda tvillingbror på övergångsstället. I alla fall vad det såg ut som. Häromdagen när jag cyklade till jobbet mötte jag Tommy, han även på cykel, iklädd trenchcoat, hatt och solglasögon. Säkert så man inte skulle känna igen honom, men ack, det gjorde jag... typ.
Har även haft lite annorlunda drömmar i veckan.
Jag och en vän var i ett rätt farligt område, och vi träffade på ett gäng kriminella killar och beslöt oss för att ta bussen därifrån. När vi väntar på bussen kommer en tjej och rånar oss och skjuter på oss med "röd hagel", ett speciellt hagelgevär som lyser rött när det flyger genom luften och skadar inte så mycket, man blir mer bara irriterad över att ha blivit skjuten..
Strax därefter kom en minibuss och plockade upp oss, där satt även det där gänget med killar vi försökte komma undan från. Vi skjutsades till ett behandlingshem av något slag och det första jag ser där är Magnus Uggla helt utslagen på golvet.
Drömmar som är ungefär lika udda som denna har jag drömt många gånger senaste veckorna. Men det sägs ju att man kan drömma mycket konstigt när det gror något inom en.
På tal om att gro något inom en, det har lett till en del andra konstiga beteenden hos mig. Som att jag inte kan öppna kylskåpet längre (vissa dagar inte ens frysen) utan att få kväljningar, vissa gånger får jag även hälsa på herr toalett också..
Idag är även en sådan dag då min mage är ett stort svart hål. Spelar ingen roll hur mycket jag äter eller vad jag äter, några minuter senare är jag lika hungrig igen.
Men men, det är det värt så länge fröet växer och mår bra. Det är huvudsaken.
Nu ska jag äta ännu en av dagens måltider (tappat bort räkningen på hur många det blitt idag), denna består av fil och hårdbröd.
Adjö.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Superwoman

Superwomans resa genom livet.

RSS 2.0